Total War: WARHAMMER  The King & The Warlord (VIDEO)

Izvor: B92, 13.Okt.2016, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Total War: WARHAMMER " The King & The Warlord (VIDEO)

Drugi po redu Lords Pack za Total War: Warhammer nosi ime The King & The Warlord i donosi mnogo uzbudljivog sadražaja.

Ne možemo se reći da tema drevnog kralja patuljaka koji želi da povrati domovinu ispod planine nije eksploatisana po ko zna koliko puta (gde postoji “Hobit” kao verovatno najpoznatiji primer), ali bi moglo da se kaže da ono što se vidi u novom trejleru za Total War: Warhammer izgleda apsolutno sjajno.

Postoje dva nova legendarna lorda, patuljak >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Belegar Ironhammer, True King of The Eight Peaks i goblin Skarsnik, Warlord of The Eight Peaks. Belegar je došao da povrati svoju domovinu od ovog uvrnutog Warlocka i njegove demonske skupine.

Tu su i novi obični lordovi, Runelord i Night Goblin Warboss, kao i jedinice Squig Herd, Night Goblin Squig Hoppers i Nasty Skulkers za goblin pleme Crooked Moon, te Dwarf Rangers, Bugman’s Rangers i Bolt Thrower za klan patuljaka Angrund.

Kao što je spomenuto u uvodu, trejler izgleda sjajno i ekipa magazina Play! Zine jedva čeka da isproba novi sadržaj. Sve detalje o novom packu možete da pročitate ovde, ali pre toga obavezno bacite pogled na ovaj sjajni trejler:

Izvor: play.co.rs

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.