Top vjenčanja o kojima se pričalo ove godine

Izvor: Nezavisne Novine, 27.Dec.2015, 23:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top vjenčanja o kojima se pričalo ove godine

Pjevačica je službeno gospođa Kojić postala još potkraj septembra kad se za Igora udala u tajnosti u Istri. No 22. novembra par je u Beogradu pripremio proslavu za 500 zvanica koja će zasigurno svima ostati u sjećanju. Prvi ples plesali su na pjesmu Petra Graše ' Moje zlato', a na njihove izmjene nježnosti niko nije ostao imun.

Marijana Batinić i Matej Pašalić

Voditeljka i marketinški stručnjak vjenčali su se u januaru ove godine. Marijana je tada >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << bila u devetom mjesecu trudnoće. Nije nosila vjenčanicu, a na vjenčanju su bili samo kumovi. Kako je i sama rekla, sve se dogodilo jako spontano. Tek nakon ceremonije javili su porodici i prijateljima da su u braku.

Jelena Veljača i Dražen Čuček

Krajem septembra u Zagrebu se vjenčao i ovaj glumački par. Jelena se u 11 godina starijeg kolegu zaljubila dok su radili na predstavi 'Prava stvar'. Glumica je nosila elegantnu vjenčanicu modnog dvojca eNVy room. Jelena i Dražen nedavno su dobili i djevojčicu Lenu.

Vanda Winter i Ivan Parlov

Glumica i igrač Slaven Belupa vezu dugu godinu i po dana okrunili su sredinom decembra. Slavlje su priredili za najbliže prijatelje i porodicu. Pjevačica i glumica nosila je vjenčanicu poznatog modnog dvojca eNVy Room. Vjenčali su se u Zagrebu.

Antonija Mišura i Marko Sandrić

Košarkaški par svoju je deset godina dugu vezu okrunio u avgustu u Šibeniku. I oni su, kao i Severina i Igor, za prvi ples odabrali Grašinu pjesmu 'Moje zlato'. Mišura je nosila čipkastu i usku haljinu koja joj nije smetala dok je sa svojim Markom izvodila koreografiju na pjesmu 'Uptown Funk'.

Antonija Blaće i Hrvoje Brlečić

Poslije šest godina veze par je u junu izmijenio zavjete u crkvi svetog Marka u Zagrebu. Među brojnim poznatim gostima bila je i Janica Kostelić, a svadbu nije htio propustiti ni Alen Macinić, bivši Antonijin sustanar u Big Brother kući. Kao i brojne poznate Hrvatice, i Antonija se odlučila za vjenčanicu brenda eNVy room.

Ivan Rakitić i Raquel Mauri

Hrvatski fudbalski reprezentativac i njegova supruga prije dvije godine vjenčali su se pred matičarem, no ove godine u junu imali su i crkveno vjenčanje u katedrali u Sevilli. Par trenutačno iščekuje i drugo dijete.

Marko Kopljar i Iva Duvnjak

Hrvatski rukometni reprezentativac i njegova dugogodišnja djevojka Iva vjenčali su se u kolovozu u krugu porodice i bliskih prijatelja. Par se upoznao dok je Marko igrao u rukometnom klubu Đakovo.

Otokar Levaj i Dunja Bedenko

Glumac i penzionisana medicinska radnica vjenčali su se na Floridi. Vjenčanje su proslavili u luksuznoj limuzini i večerom s njihovim prijateljima. Mladenci su nazdravljali šampanjcem, a uživali su u morskim specijalitetima po narudžbi. Dunja i Otokar bili su ludo zaljubljeni u srednjoj školi, krajem pedesetih godina. Nakon što se godinama nisu vidjeli ni čuli, pronašli su se na Facebooku.

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Njihovu svadbu javnost i obožavatelji dugo su iščekivali, ali svi su se šokirali kad se u stranim medijima pojavila vijest da se par vjenčao u tajnosti. Svadba u avgustu bila je iznenađenje i gostima koji su stigli na navodnu proslavu Justinovog rođendana, a onda se ispostavilo da su ih mladenci malo zavarali.

Sofia Vergara i Joe Manganiello

Isti vikend kad i Severina, udala se i kolumbijska glumica. Vergara je 'da' rekla glumcu Joeu Manganiellu. Pjesma 'The Way You Look Tonight' Franka Sinatre bila je njihov izbor za prvi ples, a među zvanicama bili su brojni poznati kao što su Reese Witherspoon, Arnold Schwarzenegger, Harvey Weinstein i mnogi drugi.

Bar Refaeli i Adi Ezra

Izraelska manekenka ljubavnu sreću pronašla je poduzetnikom Adijem Ezrom. Par se vjenčao 25. rujna u luksuznom odmaralištu u njihovom rodnom Izraelu. Bar je nosila vjenčanicu modne marke Chloe, a nimalo nije skrivala koliko je sretna zbog vjenčanja. Isticala je kako se udala za svog najboljeg prijatelja.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.