Top 5 blokbastera koje nestrpljivo očekujemo u 2015.

Izvor: Vesti-online.com, 02.Jan.2015, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Top 5 blokbastera koje nestrpljivo očekujemo u 2015.

Godina koja je pred nama donosi nam mnogo uzbu]enja na filmskom platnu. Veliki broj pemijera,mnogo uloženog novca i velika filmska imena garantuju godinu u kojoj će uživati svi filmski sladokusci. Nama je u oči upao trend da se snimaju novi nastavci kultnih filmskih franšiza a mi vam donosimo listu od 5 naslova koji će obeležiti godinu. Na vama je samo da pripremite kokice i da spremno dočekate nove holivudske blokbastere.

Režija J. J. Abrams

Glavne uloge Harison >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << Ford, Mark Hamil, Kei Fišer Fišer, Piter Mejhju.

Sedmi nastavak kultnog serijala Rstova zvezda snešten je vremenski 30 godina nakon Povratka Džedaja  i u domaće bioskope dolazi 17. decembra 2015 godine, kada će verni obožavaoci filma o Ratovima zvezda, moći da uživaju u nastavku ove avanture

Režija  Alan Tejlor

Glavne uloge Arnold Švarceneger, Emili Klark,  Met Smit, Džejson Klark i Džej Kej Simons.

Radnja filma smeštena je u 2029. godinu. Džon Konor, vođa pokreta otpora nastavlja rat protiv mašina. Posle napada na Los Anđeles, Džon će se uplašiti nepoznate budućnosti koja će se pojaviti kad Tekom špijuni otkriju novu zaveru SkyNet-a da ih napadnu sa oba fronta - iz prošlosti i iz budućnosti, što će promeniti rat zauvek.

Režija Džordž Miler,

uloge Tom Hardi, Šarliz Teron, Nikolas Holt, Hju Kejz-Birn.

Postapokaliptična priča smeštena je u pustoš u kojoj su ljudi poludeli, i bore se na najobičnije životne potrebe. Maks , koga igra Hardi sreće Furiosu (ŠArliz Teron), ženu strivingkoja namerava da preže pustinju u nameri da se vrati u svoje rodno mesto.

Film u bioskope stiže 15. maja

Režija Kristofer Mekveri

Uloge Tom Kruz, Džeremi Rener, Simon Peg.

Peti deo kultnog serijala ponovo na scenu vraža Itana Houka. Radnja filma još nije poznata ali nas sigurno očekuje još jedna uzbudljiva špijunska avantura avantura.

Režija Kolin Trevorou

Uloge Kris Prat, Brajs Dalas Hauard, Vinsent D Onofrio.

22 godine nakon što se desio Jurasik park, Isla Nublar sada vodi funkcionalan tematski park o dinosaurusima  Jurasik Svet. Naučnici su u parku napravili genetski modifikovane dinosauruse da bi iskustvo posetiocima učinili realnijim ali eksperiment u jedneom trenutku krene naopako

Nastavak na Vesti-online.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.