Toni se druži sa fanovima u „Areni”

Izvor: Blic, 13.Feb.2010, 01:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni se druži sa fanovima u „Areni”

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski održaće sutra, na Dan zaljubljenih, veliki koncert u „Beogradskoj areni”, a na repertoaru će se osim poznatih Tonijevih hitova naći i pesme sa novog albuma „Ako to se zove ljubav”.

Hrvatski pevač će sutra po prvi put nastupiti u Beogradu

Priliku za lični susret s Tonijem imaće i njegovi najverniji obožavatelji na beogradskom koncertu 14. februara u prostoru fan zone. Ovaj zona biće otvorena i dostupna svim fanovima, >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << te se u nju može ući uz kupljenu kartu za bilo koji sektor u „Areni”. Obožavaoci popularnog pevača neće plaćati dodatno za ulazak u fan zonu na južnom ulazu dvorane, gde će se Toni pridružiti fanovima nakon koncerta kako bi im pružio priliku da se s njim fotografišu, porazgovaraju i dobiju autogram. Budući da će Toni prvi put nastupiti pred beogradskom publikom, produkcija je odlučila da publiku dodatno iznenadi i unese nove elemente u koncert kojim Cetinski završava regionalnu turneju „Furia Tour”.

Oprema, razglas i rasveta stići će u šest šlepera, a u organizaciji koncerta učestvuje ekipa od ukupno 150 ljudi. Tokom dvosatnog spektakla na impozantnoj bini na tri nivoa, širine 18 metara, dubine 16 metara i visine šest metara, pored Tonija će biti i desetočlani bend, pet pratećih vokala i deset atraktivnih plesačica.

Cetinski je u Beograd stigao juče po podne kako bi se što bolje pripremio pred susret sa beogradskom publikom, koja željno iščekuje da čuje njegove hitove „Blago onom ko te ima”, „Budi uz mene”, „223 prosinac”...

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.