Izvor: Blic, 28.Okt.2009, 06:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Toni Cetinski 14. februara u „Areni“

Popularni hrvatski pevač Toni Cetinski će 14. februara, na Dan zaljubljenih, nastupiti u „Beogradskoj areni”, a organizatori najavljuju do će prvi solistički koncert Cetinskog u Beogradu predstavljati muzički i scenski spektakl koji do sada nije viđen u zemljama regiona.

- Nastup u Beogradu je poslednji koncert u okviru turneje „Furia Tour”, tokom koje je Cetinski zajedno sa svojom ekipom koju čini više od 150 ljudi obišao sve veće gradove u regiji. >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nakon što je rasprodao sve najveće dvorane u Hrvatskoj i regiji (u maju je dva puta nastupio u rasprodatoj „Areni” u Zagrebu), Toni je odlučio da sa najvećim koncertom, u „Beogradskoj areni”, završi turneju - kaže Snježana Jerković, portparol Tonija Cetinskog.

Po njenim rečima, Cetinski će u Beogradu, osim numera sa novog albuma „Ako to se zove ljubav”, izvesti i brojne stare hitove.

- Uz prateći bend „Živa legenda”, Toniju će se na bini u „Areni” pridružiti i plesačice koje su svoje mesto u njegovom timu izborile na audicijama u Zagrebu, Sarajevu, Beogradu i Ljubljani. Koreografiju za nastupe osmislila je dugogodišnja plesačica Tine Tarner Ivona Brnelić. Uz posebne efekte i raskošnu scenografiju, Tonijev program će dodatno začiniti stajling i kreacije Viktora Drage, koji je osmislio kostime za nastup u skladu s pojedinim Tonijevim pesmama - zaključila je Snježana Jerković.

„Eto mene konačno u Beogradu! Godinama zovu, mi planiramo, ali nikako nije bilo prilike da se predstavim beogradskoj publici kako želim. Sad dolazim i obećavam vrhunsku produkciju i zabavu. Oni koji dođu 14. februara u „Beogradsku arenu” pamtiće taj koncert još dugo”, rekao je za „Blic” Toni Cetinski.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.