Tomić: Andora je nepredvidiva, moramo kvalitetno...

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 15.Okt.2018, 13:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tomić: Andora je nepredvidiva, moramo kvalitetno...

Trener košarkaša Crvene zvezde Milan Tomić rekao je danas da očekuje dobro izdanje i pobedu svog tima protiv Andore u 3. kolu A grupe Evrokupa.

''Nepredvidiva ekipa koja je igrala sa Barselonom utakmicu na jedan posed i praktično izgubila dobijeno u Blaugrani. Andora je tim koji može da odigra vrlo dobro, sa druge strane izgubili su prethodni meč u prvenstvu od Manrese i očekujem da pokažu reakciju. Imaju odličan roster sa dosta stranaca koji igraju dugo u Evropi. Mi moramo >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da odigramo kvalitetnu, ozbiljnu utakmicu kako bismo dobili ovaj meč'', istakao je Tomić za klupski sajt.

Centar Majk Cirbes kaže da je protiv Andore neophodna koncentracija ceo meč.

''Igramo protiv rivala koji nastupa u jednoj od najjačih liga u Evropi. Iza sebe imaju odličnu utakmicu protiv Barselone koja je dovoljan pokazatelj njihovog kvaliteta. Moraćemo da odigramo koncentrisano svih 40 minuta da bismo nastavili pobednički niz'', zaključio je nemački košarkaš.

Utakmica Crvena zvezda - Andora igra se sutra od 19 sati u dvorani "Aleksandar Nikolić".

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.