Tom Kruz slavi 50. rođendan serijom žurki

Izvor: Blic, 14.Dec.2011, 00:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz slavi 50. rođendan serijom žurki

Slavni glumac Tom Kruz otkrio je kako mu je velika želja da svoj pedeseti rođendan proslavi serijom žurki širom planete.

- Napuniću pedeset gofina, mislim da ćemo imati veliku žurku. I to u svim delovima sveta. U svakoj zemlji napraviću po jednu žurku, kaže Tom.

I dok se glumac priprema za seriju spektakularnih žurki širom sveta, još uvek nije odlučio gde će stvarno proslaviti rođendan. Postoji mogućnost da će tog dana snimati, ali Tom se zbog toga >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << mnogo ne potresa.

- Proslavićemo moj rođendan svuda. Tog dana ću biti na setu, ali nije mi žao, jer je to ono što volim da radim, objašnjava Tom.

Tom inače ima petogodišnju ćerku Suri sa Kejti Holms, ali i dve ćerke koje je usvojio sa bivšom suprugom Nikol Kidman - Izabel (19) i Konor (16).

Povezane vesti: "Nemoguća misija - Protokol duh" od 14. decembra u bioskopima Top 10 vampira u istoriji filma Pogledajte kako su holivudske zvezde izgledale na početku karijere Nikol Kidman i Tom Henks će upoznati Vilijama i Kejt Tom Kruz planira da potroši 13.000 dolara za rođendan male Suri

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tom Kruz poziva ceo svet na rođendan!

Izvor: SamoProvereno.com, 14.Dec.2011

Holivudski glumac će pedeseti rođendan proslaviti žurkama koje planira da organizuje po celom svetu. Tom Kruz će narednog leta početi sa "rođendanskom turnejom" jer želi da jubilej sa njim slave i fanovi koji nisu imali priliku da ga vide u živo, a sa Tomom će na put i supruga Kejti Holms...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.