Tom Kruz gradi tropski raj na Havajima!

Izvor: Blic, 19.Jan.2014, 00:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Kruz gradi tropski raj na Havajima!

Popularni holivudski glumac, Tom Kruz kupio je na Havajima nekoliko imanja na samoj obali okeana od kojih planira da napravi luksuzno, privatno letovalište.

Ni on nije odoleo! Poznati glumac je, poput mnogih svojih kolega iz Holivuda, rešio da se počasti pravim rajem na zemlji.

U te svrhe glumac je kupio nekoliko imanja na Havajima kako bi za sebe i svoju decu obezbedio privatan tropski raj, daleko od javnosti i paparaca.

- Tom želi da napravi svoje parče >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << raja na zemlji i zato je kupio imanja na samoj obali okeana sa savršenim pogledom na zaliv, a za cenu nije ni pitao. Samo jedno od imanja na obali koštalo ga je osam miliona dolara. - navodi izvor blizak slavnom glumcu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tom Kruz gradi tropski raj na Havajima!

Izvor: Dzungla.org, 19.Jan.2014

Popularni holivudski glumac, Tom Kruz kupio je na Havajima nekoliko imanja na samoj obali okeana od kojih planira da napravi luksuzno, privatno letovalište.. OpširnijeBlic

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.