Tom Džons priželjkuje saradnju sa Lejdi Gagom

Izvor: Blic, 04.Avg.2010, 21:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tom Džons priželjkuje saradnju sa Lejdi Gagom

Velški pevač Tom Džons izjavio je da bi voleo da sarađuje s američkom pop zvezdom Lejdi Gagom.

Džons (70), koji je prošle sedmice objavio 39. studijski album "Praise and Blame", rekao je da je Lejdi Gaga po njegovom mišljenju jedna od najuzbudljivijih zvezda muzičke industrije, preneo je danas sajt Digital Spy posvećen šou biznisu.

"Pevao sam sa Robijem Vilijamsom i (velškom pevačicom) Keris Metjuz i ne želim da se tu zaustavim. Ukoliko se pojavi odgovarajuća >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pesma, voleo bih da radim sa Lejdi Gagom", rekao je Džons.

Lejdi Gaga (24) se proslavila 2008. hitom "Just Dance" sa debi albuma "The Fame". Među njenim pesmama su i "Poker Face", "Paparazzi", "Bad Romance" i "Telephone".

U junu ove godine američki ekonomski časopis Forbs uvrstio je Lejdi Gagu među prvih pet najuticajnijih ličnosti iz sveta šou biznisa.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.