Tmurno, hladno...

Izvor: B92, 20.Dec.2016, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tmurno, hladno...

U Srbiji će ujutru biti slab i umeren mraz, temperatura od minus deset do minus dva i mestimično magla i niska oblačnost, saopštio je RHMZ.

U toku dana u Vojvodini, većem delu zapadne Srbije i u Pomoravlju će biti tmurno i hladno sa maksimalnom temperaturom oko minus dva stepena Celzijusa, a u ostalim predelima biće sunčano, sa maksimalnom temperaturom od nula do pet stepeni Celzijusa.

Duvaće slab vetar, promenljivog pravca, krajem dana istočni i jugoistočni.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
U Beogradu će ujutro biti mraz, magla i niska oblačnost, a tokom dana tmurno i hladno. Temperatura će biti bez većeg kolebanja od minus pet do minus tri stepena Celzijusa. Duvaće slab, promenljiv vetar, u toku noći istočni i jugoistočni.

U Srbiji će do subote biti suvo sa jutarnjim mrazom i maglom. U toku dana pretežno sunčano, a ponegde u nižim predelima zadržavanje magle i niske oblačnosti veći deo dana. U sredu u košavskom području duvaće umeren i jak jugoistočni vetar koji će u četvrtak oslabiti. Od nedelje se očekuju prolazna naoblačenja sa slabim padavinama.U Beogradu će naredne sedmice biti slično vreme.

Usled očekivanih biometeoroloških prilika oprez se savetuje osobama sa respiratornim oboljenjima, srčanim i cerebrovaskuarnim bolesnicima. Kod meteoropata se očekuju reumatski bolovi, glavobolja i promenljivo raspoloženje.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Minus, mraz i magla

Izvor: Mondo, 20.Dec.2016

U Srbiji se danas očekuju mraz i magla ili sumaglica. Minimalna temperatura od -8 stepeni Celzijusa do -3 stepena, a najviša dnevna od -2 do 8 stepeni u Negotinu...Foto: Mondo/ Stefan Stojanović..Na severu i dalje niska oblačnost sa sumaglicom, a na jugozapadu i jugu Srbije sunčano, kao i u Timočkoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.