Tinejdžeri uhapšeni zbog pljačke zlatare!

Izvor: Press, 26.Feb.2013, 13:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tinejdžeri uhapšeni zbog pljačke zlatare!

Nekoliko maloletnika uhapšeno je u ponedeljak uveče ulici Vase Stajića, a mladiće sa fantonkama primetili su građani koji su odmah pozvali policiju.
Kako prenosi ovaj list, jedan osumljičeni je uspeo da pobegne, da bi nakon dvadeset minuta bio uhvaćen u Elektrotehničkoj školi u Novom Sadu. Policija je tokom večeri uhapsila i trojicu preostalih članova ove grupe.
Sumnja se da je ova grupa petnaestogodišnjaka i šesnaestogodišnjaka, inače učenici Elektrotehničke škole, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << prošle nedelje opljačkala zlataru "Nensi" u Železničkoj ulici, a u utorak planirala još jednu pljačku.
Oni su saslušani uz prisustvo advokata i roditelja i nakon toga pušteni na slobodu, dok će krivična prijava biti podneta u redovnom postupku. 

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Pohapšeni maloletnici zbog pljački zlatara

Izvor: Mondo, 26.Feb.2013

Novosadska policija uhapsila je šest maloletnika zbog sumnje da su članovi organizovane grupe koja je u Novom Sadu pljačkala zlatare, prenose novosadski mediji...Nakon što su juče uhapšena trojica maloletnika koji su planirali pljačku u Železničkoj ulici, policija je danas uhapsila još trojicu...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.