Tinejdžer pucao na dve škole, ima mrtvih

Izvor: B92, 25.Nov.2022, 21:12

Tinejdžer pucao na dve škole, ima mrtvih

Troje ljudi je ubijeno je danas, a osmoro ih je povređeno kada je tinejdžer iz brazilskog gradića Arakruz u državi Espirito Santo otvorio vatru na dve škole.

Lokalna policija je saopštila da su se napadi odigrali oko 10 sati ujutru po lokalnom vremenu, a da je počinilac "tinejdžer u vojnoj odeći", prenosi Rojters.

Za ubicom se traga, a informacija da je počinilac učenik jedne od napadnutih škola za sada nije zvanično potvrđena.

Guverner države >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Espirito Santo Renato Kazagrande izrazio je saučešće porodicama žrtava i rekao da su sve raspoložive snage uključene u istragu.

Predsednik Brazila Lula da Silva, koji je krajem oktobra na izborima tesno pobedio Žaira Bolsonara, ovaj čin nazvao je ''apsurdnom tragedijom".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NAJMANJE TROJE UBIJENO I 11 RANJENO U BRAZILU: Oružani napad na dve škole! Ranjena i jedna maloletnica VIDEO

Izvor: Pančevac-online.com, 25.Nov.2022

  Najmanje tri osobe, uključujući jednu maloletnicu, ubijene su, a 11 je ranjeno kada je naoružani napadač otvorio vatru u dve škole na jugoistoku Brazila. Gradonačelnik grada Arakruza, u državi Espirito Santo, rekao je da je grupa kriminalaca napala prvu školu u petak rano ujutru, pri čemu...

Nastavak na Pančevac-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.