Izvor: Nezavisne Novine, 14.Feb.2017, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tijelo muškarca pronađeno kod Vršca

VRŠAC - Tijelo starijeg muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas na Vršačkom bregu u blizini nekadašnjeg SUP-ovog odmarališta, javili su lokalni mediji.

Pozivajući se na nezvanična saznanja, mediji navode da je riječ o beskućniku koji je posljednjih mjeseci živio u improvizovanoj kolibi na ovom dijelu Vršačkog brega.

Tijelo je pronađeno pošto je policiju alarmirao Centar za socijalni rad, nakon što se kao njihov korisnik nije pojavio da podigne pomoć.

Ubrzo zatim, njegovo tijelo nađeno je na Vršačkom bregu, a kako bi bio utvrđen tačan uzrok smrti, naređena je obdukcija.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Povezane vesti

Raspadnuto telo muškarca na Vršačkom bregu

Izvor: Mondo, 14.Feb.2017

Telo starijeg muškarca u fazi raspadanja pronađeno je danas na Vršačkom bregu u blizini nekadašnjeg SUP-ovog odmarališta, javili su lokalni mediji...Foto: Mondo/ Marko Čavić..Pozivajući se na nezvanična saznanja, mediji navode da je reč o beskućniku koji je poslednjih meseci živeo u improvizovanoj...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.