The Bambi Molesters večeras u klubu Gan

Izvor: Blic, 29.Jan.2011, 16:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"The Bambi Molesters" večeras u klubu "Gan"

Hrvatski surf bend "The Bambi Molesters" nastupiće večeras u beogradskom klubu "Gan". Bend će na koncertu čiji je početak najavljen za 22.30h predstaviti novi album "As the Dark Wave Swells". Cena karte na ulazu u klub biće 1.200 dinara.

Ovaj instrumentalni četverac predstavlja, uz slovenački "Laibach", najpoznatije rokenrol ime u svetskim okvirima koje dolazi sa teritorije bivše Jugoslavije.

Intervju s članovima "Bambi Molesters" pročitajte ovde
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
"Bambi Molesters" su počeli sa radom pre 15 godina i ne samo da su opstali na muzičkoj sceni, već svakim svojim izdanjem i nastupom pridobijaju sve veći broj fanova na sve širem muzičkom tržištu.

Saradanja sa "REM"

Retko ko sa naših prostora može da se pohvali da je delio binu sa veličinom poput sastava R.E.M. Ne samo da su svirali zajedno, već su nastavili i vrlo uspešnu producentsku saradnju na albumima objavljenim za Warner Music.

Zahvaljujući Warner-u sve granice za Bambi Molesters su izbrisane. Njihov kvalitet potvrđuju i odlične ocene dobijene od kritičara eminentnih muzičkih časopisa kao što s "Mojo", "Uncut", a ni uticajni sajt "Pitchfork" nije imao ništa manje reči hvale.

Aktuelni album "As the Dark Wave Swells” objavljen je prošle godine. Bambi Molesters su na originalan način uspeli da osavremene surf-rock bogatim aranžmanima koji najbolje mogu da se dožive na svirci uživo.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.