Težak sudar u Brazilu: Poginulo najmanje 25 osoba

Izvor: B92, 08.Jan.2024, 22:49

Težak sudar u Brazilu: Poginulo najmanje 25 osoba

Najmanje 25 ljudi je poginulo nakon što se minibus koji je prevozio turiste sa priobalnog putovanja sudario sa kamionom u severoistočnoj brazilskoj državi Baija

Šest osoba je povređeno, saopštile su danas lokalne vlasti.

Nesreća se dogodila tokom noći na saveznom putu između gradova Nova Fatima i Gaviao u unutrašnjosti Baije, saopštila je lokalna vatrogasna ispostava te savezne države.

Povređeni su prebačeni u obližnje bolnice, dodaje se u saopštenju, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << prenosi Rojters.

Većina žrtava bila je u minibusu, saopštila je civilna policija Baije, uz napomenu da će uzrok nesreće biti utvrđen istragom, koja je, kako navode, u toku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.