Tevez opet gaučos

Izvor: Vesti-online.com, 27.Okt.2014, 21:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tevez opet gaučos

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez pozvan je u reprezentaciju Argentine prvi put posle tri godine.

Blista u dresu Juentusa: Karlos Tevez

 

Selektor Argentine Herardo Martino uvrstio je Tevesa na spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice protiv Hrvatske i Portugala.

 

Tevez je poslednji put nastupio za nacionalni tim svoje zemlje u porazu od Urugvaja u četvrtfinala Kopa Amerike. U reprezentaciju je pozvan i Lionel Mesi, a u napadu su još Serhio Aguero i Gonzalo Iguain.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tevez pozvan u reprezentaciju posle tri godine

Izvor: Sportal.rs, 27.Okt.2014

Selektor Argentine Herardo Martino uvrstio je Karlosa Teveza na spisak igrača na koje računa za mečeve protiv Hrvatske i Portugala. Napadač Juventusa tako se vratio u nacionalni tim posle tri godine tokom kojih je bio van selekcije svoje zemlje zbog loših odnosa sa bivšim selektorom Alehsandrom...

Nastavak na Sportal.rs...

Teves posle više od tri godine u reprezentaciji Argentine

Izvor: Blic, 28.Okt.2014, 00:54

Fudbaler Juventusa Karlos Tevez pozvan je u reprezentaciju Argentine prvi put posle tri godine...Selektor Argentine Herardo Martino uvrstio je Teveza na spisak igrača za predstojeće prijateljske utakmice protiv Hrvatske i Portugala...Teves je poslednji put nastupio za nacionalni tim svoje zemlje u...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.