Teško povređen radnik na gradnji mosta kod Ostružnice

Izvor: RTS, 29.Nov.2018, 21:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teško povređen radnik na gradnji mosta kod Ostružnice

Na gradilištu mosta preko reke Save kod Ostružnice, sa velike visine pao je i teško se povredio radnik, za čiji život se bori medicinskom osoblje Urgentnog centra, saopštili su "Putevi Srbije".
U saopštenju se navodi da se oko 10.40 časova, dogodila nesreća na gradilištu izgradnje mosta preko reke Save kod Ostružžnice, "kada je radnik GP 'Nikolić' pod nepoznatim okolnostima, pao sa radne platforme, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << sa visine oko 14 metara, na zemlju".
"Radnik je u teškom stanju sa krvarenjem iz predela glave, zahvaljujući naporima radnika sa gradilišta i Hitne pomoći, živ prevezen u Urgentni centar, a trenutno se medicinsko osoblje Urgentnog centra bori za njegov žživot", naveli su 'Putevi Srbije'.
U saopštenju se kaže da "izvođač radova nije najavio niti je planirao radne aktivnosti za današnji dan, u kojima bi se koristila radna platforma.
O razlozima podizanja platforme od strane navedenog radnika nije moguće dati pretpostavke i to će biti predmet dalje procedure i prikupljanja informacija nadležnih institucija".

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teško povređen radnik na gradilištu mosta kod Ostružnice

Izvor: RTS, 29.Nov.2018

Radnik pao sa velike visine na gradilištu mosta preko reke Save kod Ostružnice. Lekari se bore za njegov život. . Nesreća se dogodila oko 10.40 časova "kada je radnik GP 'Nikolić' pod nepoznatim okolnostima, pao sa radne...

Nastavak na RTS...

Teško povređen radnik na gradnji mosta kod Ostružnice

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Nov.2018, 09:42

Na gradilištu mosta preko reke Save kod Ostružnice, u četvrtak je sa velike visine pao i teško se povredio radnik, za čiji život se bori medicinskom osoblje Urgentnog centra, saopštili su "Putevi Srbije"...U saopštenju se navodi da se oko 10.40 dogodila nesreća na gradilištu izgradnje mosta...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.