Teška saobraćajna nesreća u Boliviji

Izvor: RTS, 07.Jan.2010, 11:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška saobraćajna nesreća u Boliviji

Najmanje 22 osobe poginule u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila kada je autobus naleteo na putnički automobil. Od siline udara oba vozila survala se u provaliju duboku 80 metara.

U sudaru autobusa i automobila, koji se dogodio sinoć, u centralnom delu Bolivije, poginule su 22 osobe, a 28 je povređeno.

Autobus je naleteo na automobil, posle čega su oba vozila pala u provaliju duboku 80 metara.

"Autobus je prevozio putnike iz grada Kočabamba ka La Pazu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Dvadeset osam povređenih putnika zadržani su na lečenju u obližnjoj bolnici", izjavio je komandir lokalne policije Luis Herbas.

U automobili se nalazila petočlana porodica. Otac i ćerka su poginuli.

"Poginulo je 20 ljudi u autobusu i dvoje u automobilu", izjavio je jedan od spasilaca. Troje putnika autobusa ostalo je nepovređeno.

Takve saobraćajne nesreće su česte u Boliviji, pošto su planinski putevi uzani a vozila stara i u lošem stanju.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.