Teška nesreća u BG: Poginula devojka, još dvoje povređeno

Izvor: B92, 16.Maj.2018, 07:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća u BG: Poginula devojka, još dvoje povređeno

Beograd -- Devojka (20) poginula protekle noći u saobraćajnoj nezgodi u beogradskom naselju Bečmen u opštini Surčin, rečeno je jutros u Hitnoj pomoći.

Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt devojke, dok su druge dve osobe povređene u toj saobraćajnoj nezgodi prevezene pritvatnim kolima u bolnicu.

Pešak, muškarac (60), zadobio je teške povrede glave kada je oko 23.20 oboren na Obrenovačkom >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << putu kod Ade, posle čega je prevezen u reanimaciju u Urgentni centar, dok je žena lakše povređena u saobraćajnoj nezgodi u Ulici Neznanog junaka oko 21.00.

Ekipa Hitne pomoći tokom noći intervenisala je 86 puta od čega je 16 intervencija bilo na javnom mestu, a pomoć lekara najviše su tražili astmatičari.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

U beogradskom naselju Bečmen poginula devojka

Izvor: N1 televizija, 16.Maj.2018

Devojka (20) poginula je protekle noći u saobraćajnoj nesreći u beogradskom naselju Bečmen u opštini Surčin, rečeno je u Hitnoj pomoći...Portparolka te službe Nada Macura rekla je agenciji Beta da su lekari Hitne pomoći mogli samo da konstatuju smrt devojke, dok su druge dve osobe povređene...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.