Teška nesreća kod Peći, povređena 31 osoba

Izvor: B92, 05.Maj.2018, 17:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Peći, povređena 31 osoba

Peć -- U saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila nadomak Peći povređena je 31 osoba, od čega su 24 osobe zadržane na lečenju u pećkoj bolnici.

Prištinski portal kallxo.com objavio je da su povređeni izletnici iz Uroševca kada je njihov minibus sleteo sa puta, prenosi "Radio kontakt plus".

Navedeno je da iz bolnice saopšteno da nijedan pacijent nije životno ugrožen i da povređeni imaju uglavnom prelome ekstremiteta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Minibus sleteo s puta nadomak Peći, 31 osoba povređena

Izvor: N1 televizija, 05.Maj.2018

U saobraćajnoj nezgodi nadomak Peći povređena je 31 osoba, od čega su 24 zadržane na lečenju u pećkoj bolnici...Do nesreće u kojoj niko nije životno ugrožen došlo je kada je minibus sa izletnicima iz Uroševca sleteo sa puta, prenose kosovski mediji...Istraga je u toku...Povređeni imaju uglavnom...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.