Teška nesreća kod Kovilja, dvoje poginulo

Izvor: B92, 12.Avg.2018, 09:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teška nesreća kod Kovilja, dvoje poginulo

U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na autoputu Beograd-Novi Sad, kod Kovilja, dve osobe su poginule, a dve su teško povređene.

Nesreća se desila rano jutros, prenose Večernje novosti.

Kako je za „Novosti“ izjavila dr Mirjana Bursać, portparol novosadske službe Hitne medicinske pomoći, na licu mesta je preminula ženska osoba (22) i muškarac star 60 godina.

Pedesetosmogodišnja >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << žena i muškarac (24) zadobili su višestruke kontuzione povrede i prevezeni su u Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine u Novom Sadu.

Posle dojave koju je Hitna pomoć dobila u 6.45 sati, dve ekipe te službe intervenisale su na mestu udesa, koji se dogodio na autoputu iz pravca Beograda, neposredno posle Beščanskog mosta.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Teška nesreća kod Kovilja, ima mrtvih!

Izvor: Mondo, 12.Avg.2018

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju ujutro na autoputu Beograd-Novi Sad, kod Kovilja, dve osobe su poginule a dve su teško povređene..Foto: Mondo/Mario Milojević..Na licu mesta je preminula ženska osoba (22) i muškarac star 60 godina, rekla je „Novostima“ dr Mirjana Bursać,...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.