Terzić: Rušenje Marakane neminovno

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 14.Sep.2018, 14:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Terzić: Rušenje "Marakane" neminovno

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat.

On je gostujući na TV Kopernikus istakao da je svaka rekonstrukcija skupa, da jedan posao otvara tri nova i da će dugoročno, za pet ili 10 godina, pošto će UEFA biti sve zahtevnija rušenje i nova izgradnja biti neizbežni.

Kako je >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << naveo, o tome je već razgovarao i sa predsednikom Srbije Aleksandrom Vučićem.

"Da bismo izbacili atletsku stazu u ovoj rekonstrukciji, mi moramo teren da pomerimo skroz do zapadne tribine, a onda nam ostaju tri tribine više koje moraš da rušiš. Onda dođeš u situaciju da praktično praviš tri četvrtine novog stadiona. Prema tome, bolje je porušiti stadion i napraviti novi sa instalacijama, podzemnim garažama i tako dalje", poručio je Terzić.
Pogledaj vesti o: Zvezdan Terzić,   Crvena Zvezda

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

TERZIĆ NAJAVIO ŠOKANTNE PLANOVE: Rekonstrukcija je gubljenje vremena, srušićemo "Marakanu"

Izvor: Večernje novosti, 14.Sep.2018

Generalni direktor FK Crvena zvezda Zvezdan Terzić izjavio je da će klub nastaviti da rekonstruiše stadion, ali da je gotovo izvesno da će za nekoliko godina biti bolje srušiti "Marakanu" i izgraditi savremen objekat Generalni direktor fudbalskog kluba Crvena zvezda Zvezdan...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.