Teroristi ubili sirijskog vojnika

Izvor: B92, 24.Okt.2021, 22:24

Teroristi ubili sirijskog vojnika

Sirijskog vojnika ubili su iz snajpera teroristi iz oblasti Idilib.

Izjavio je danas zamenik šefa Ruskog centra za pomirenje sukobljenih strana u Siriji Vadim Kulit.

"Kao rezultat snajperske vatre koju su izveli teroristi iz naselja Sfuhon, ka pozicijama vladinih trupa u blizini naselja Melandža u okrugu Idilib, jedan sirijski vojnik je ubijen", rekao je Kulit, preneo je TAS S.

Ruski centar za pomirenje poziva komandante ilegalnih oružanih >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << grupa da prekinu sa oružanim provokacijama i krenu putem miroljubovog rešenja situacija u oblasti koju kontrolišu, dodao je Kulit.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Teroristi ubili sirijskog vojnika

Izvor: Blic, 24.Okt.2021

Sirijskog vojnika ubili su iz snajpera teroristi iz oblasti Idilib, izjavio je danas zamenik šefa Ruskog centra za pomirenje sukobljenih strana u Siriji Vadim Kulit.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.