Tereza Mej zaključana u vozilu! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Dec.2018, 17:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tereza Mej zaključana u vozilu! (VIDEO)

Nakon što je nedavno nasmejala ceo svet svojim pokušajem da đuska uz poznati hit, britanska premijerka Tereza Mej će, čini se, zbog jednog peha koji joj se dogodio, ponovo zapaliti društvene mreže

Snimak koji je počeo da kruži društvenim mrežama prikazuje situaciju u kojoj Mejeva nekoliko trenutaka ne može da izađe iz svog automobila u trenutku kada stiže na prijem kod Angele Merekl u Berlinu.

Iako, obezbeđenje pokušava da otvori vrata Mejovoj, to im >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne polazi za rukom, bar neko vreme. Po svemu sudeći, brava se zaglavila.

Međutim, Mejeva je ubrzo "oslobođena".

Ono što je zanimljivo jesu reakcije ljudi na pomenutu situaciju, mnogi su ispod videa komentarisali da je to što se desilo ironija ili možda neki znak.

Bilo kako bilo, britansku premijerku to nije mnogo izbacilo iz koloseka i ona je pohitala ka Merkelovoj sa kojom se srdačno pozdravila, a potom su pozirale brojnim fotogafima.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.