Teretnjaci na prelazu Šid čekaju dva sata

Izvor: B92, 02.Maj.2023, 19:11

Teretnjaci na prelazu Šid čekaju dva sata

Teretna vozila na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje, čekaju dva sata, saopštio je danas po podne Auto-moto savez Srbije.

Prema informacijama Uprave granične Policije, dobijenim u 17:15, na prelazu Horgoš, takođe na izlazu iz zemlje, čekaju 90 minuta, a na prelazima Kelebija i Batrovci - jedan sat.

Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, na prelazu Špiljani, putnička vozila na ulazu u zemlju čekaju 40 minuta, na prelazima Gostun i Jabuka, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << 30 minuta, a na Batrovcima i Sremskoj Rači 20 minuta.

Na prelazu Gostun, na izlazu iz zemlje, putnička vozila čekaju 20 minuta. Na ostalim GP nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Prema poslednjim informacijama dobijenim od Javnog preduzeća "Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Republici Srbiji nema zadržavanja vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.