Teretnjaci na Batrovcima čekaju četiri sata

Izvor: B92, 12.Okt.2017, 07:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na Batrovcima čekaju četiri sata

Beograd -- Magla u jutarnjim ili večernjim satima može biti razlog otežane vožnju na putevima pored reka i u kotlinama. Gužve za teretnjake na Batrovcima, Kelebiji i Šidu.

Na putevima drugog i trećeg reda u poljoprivrednim područjima, gde su intezivni jesenji poljski radovi, traktori, ali i ostale poljoprivredne mašine ostavljaju za sobom zemlju i blato na kolovozu koje je opasno, posebno noću kada je vidljivost smanjena i ograničena, kažu iz AMSS.

Prema podacima >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Uprave granične policije, na graničnim prelazima na putničkim terminalima nema dužih zadržavanja od 15 minuta.

Na teretnim terminalima na izlazu iz Srbije zadržavanja su na graničnom prelazu "Kelebija" sa Mađarskom 120 minuta, na prelazu "Batrovci" 240 minuta i na prelazu "Šid" 60 minuta.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.