Teretnjaci na Batrovcima čekaju 14 sati

Izvor: RTS, 05.Dec.2019, 08:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci na Batrovcima čekaju 14 sati

Vozači treba da budu obazrivi jer se temperatura tokom noći i jutra spušta ispod nule, što uz vlažan kolovoz zbog magle donosi opasnost od formiranja tankog sloja leda na putu. Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 14 sati.
Opasnost od poledice, ali i smanjene vidljivosti zbog magle, prisutna je na većini puteva u Vojvodini, ima je na području Novog Sada, na auto-putu >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << kod Beške, a najgušća je pored reka, kanala i jezera, koja na pojedinim deonicama Mačve, Srema i Banata smanjuje vidljivost ispod 200 metara, saopštio je AMSS.
Slično je i na prilazima Beogradu, na obrenovačkom, zrenjaninskom i pančevačkom putu, ima je pored Save, Dunava, Drine, Ibra i Morave, a smanjuje vidljivost i na prevojima, mostovima i nadvožnjacima u timočkoj i negotinskoj krajini, kao i u Leskovačkoj i Vranjskoj kotlini.
Napominje se da su temperature tokom noći i jutra spušta ispod nule, što uz vlažan kolovoz zbog magle donosi opasnost od formiranja tankog sloja leda na putu.
Prema poslednjim informacijama "Puteva Srbije", na naplatnim stanicama nema zadržavanja.
Teretna vozila na graničnom prelazu Batrovci, na izlazu iz zemlje, čekaju 14 sati, saopštio je jutros AMSS.
Na prelazu Horgoš teretna vozila čekaju šest sati, a na prelazima Kelebija i Bačka Palanka pet sati.
Teretna vozila na prelazu Bogojevo čekaju dva sata.
Na putničkim terminalima naših graničnih prelaza, prema informacijama Uprave granične policije, nema dužih zadržavanja.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

VOZAČI, OPREZ! Poledica i magla širom Srbije, na pojedinim deonicama vidljivost ispod 200 metara

Izvor: Blic, 05.Dec.2019

Opasnost od poledice, ali i smanjene vidljivosti zbog magle, prisutna je na većini puteva u Vojvodini, ima je na području Novog Sada, na autoputu kod Beške, a najgušća je pored reka, kanala i jezera, koja na pojedinim deonicama Mačve, Srema i Banata smanjuje vidljivost ispod 200 metara, saopštio...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.