Teretnjaci čekaju tri sata na Batrovcima, Horgošu i Sremskoj Rači

Izvor: B92, 11.Mar.2022, 19:50

Teretnjaci čekaju tri sata na Batrovcima, Horgošu i Sremskoj Rači

Beograd -- Tri sata čekaju teretna vozila da izađu iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci i Sremska Rača dok na prelazu Šid cekaju dva sata.

To su podaci Uprave granične policije u 17.15 časova. Na ostalim graničnim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

Putevi Srbije obaveštavaju vozače da je na autoputu E-80, u uticajnoj zoni tunela Bancarevo vraćen je redovan režim odvijanja saobraćaja, nakon prestanka snežnih padavina.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << />
Na Obilaznici oko Beograda, od tunela Straževica ka Bubanj Potoku, normalizovan saobraćaj nakon usporenog odvijanja.

Na autoputu E-75, u delu između Beške i Novih Banovaca u oba smera do 31. marta u toku svetlog dela dana odvijaće se radovi zbog kojih će se saobraćaj odvijati voznom trakom, dok je preticajna saobraćajna traka zatvorena za saobraćaj.

Na deonici Smederevo (Kolari) - petlja Kolari do 1. aprila odvijaju se radovi na nadvožnjaku kod Kolara (iznad auto-puta) uz naizmenično propuštanje vozila koje je regulisano semaforskom signalizacijom.

Na deonici Bogojevo (Apatin) - Srpski Miletić u mestu Bogojevu 17. marta od 8.30 do 17.30 časova obavljaće se radovi na ugradnji putno meteorološke stanice. U toku radova doći će do zauzimanja jedne saobraćajne trake u smeru Bogojevo - Apatin, sa naizmeničnim propuštanjem vozila.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

GUŽVE NA GRANIČNIM PRELAZIMA Teretnjaci na Horgošu, Batrovcima i Sremskoj Rači čekaju i do tri sata, na Šidu 120 minuta

Izvor: Blic, 11.Mar.2022

Tri sata čekaju teretna vozila da izađu iz zemlje na graničnim prelazima Horgoš, Batrovci i Sremska Račam dok na prelazu Šid cekaju dva sata, podaci su Uprave granične policije u 17.15 časova.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.