Teretnjaci čekaju satima na granici, na Preševu prekid

Izvor: B92, 12.Dec.2017, 19:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretnjaci čekaju satima na granici, na Preševu prekid

Teretna vozila i po nekoliko sati čekaju na graničnim prelazima na izlazu iz zemlje.

Na graničnom prelazu Preševo obustavljen železnički teretni saobraćaj zbog štrajka u Makedoniji.

Na GP Batrovci, na izlazu iz zemlje teretna motorna vozila čekaju 240 minuta, na GP Horgoš 120 minuta, na GP Šid sat i po.

Na GP Kelebija teretnjaci čekaju sat vremena, kao i na GP Rača.

Na putničkim terminalima, zadržavanja nisu duža od 20 minuta. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<

Vozače ove večeri očekuje pretežno toplo vreme za ovo doba godine, ali u planinskim područjima i na putevima u Banatu vozačima se savetuje da voze oprezno zbog jakog vetra, posebno na mostovima i preko nadvožnjaka.

Pored vejavice i jakog vetra u predelima Ivanjice i Sjenice, iz AMS S upozoravaju na opalo granje, zbog čega je na ovom području saobraćaj dodatno otežan i usporen.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Višestanja čekanja za teratnjake na GP, na Preševu prekid

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 12.Dec.2017

Teratna vozila večeras i po nekoliko sati čekaju na graničnim prelazima na izlazu iz zemlje, dok je na GP Preševo obustavljen železnički teretni saobraćaj zbog štrajka u Makedoniji...Na GP Batrovci, na izlazu iz zemlje teretna motorna vozila čekaju 240 minuta, na GP Horgoš 120 minuta, na GP...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.