Teretna vozila čekaju na granicama do tri sata

Izvor: B92, 01.Jul.2019, 18:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teretna vozila čekaju na granicama do tri sata

Posle suvog, sunčanog i veoma toplog dana vreme prilike večeras povoljnije i prijatnije za vožnju.

Vidljivost je dobra, a saobraćaj van većih gradova umerenog je inteziteta. Zastoja i posebnih obustava u saobraćaju na glavnim putnim pravcima nema, poručuju iz AMSS.

Na naplatnim stanicama nema zadržavanja, dok na putničkim terminalima graničnih prelaza nema dužih zadržavanja od pola sata.

Na teretnim terminalima vozila čekaju od 90 do 180 minuta, pa tako na Batrovcima i Kelebiji čekaju 120 minuta, na Horgošu 90, a na ptrelazu Šid 180 minuta.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

AMSS: Saobraćaj umerenog inteziteta

Izvor: Blic, 01.Jul.2019

Posle suvog, sunčano i veoma toplog dana, vremenske prilike su večeras povoljnije i prijatnije za vožnju. Vidljivost je dobra, a saobraćaj van većih gradova umerenog je inteziteta. Zastoja i posebnih obustava u saobraćaju na glavnim putnim pravcima nema, poručuju iz AMSS.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.