Ter Štegen posle odbranjenog penala: Pokazao sam kvalitet

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 18.Sep.2019, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ter Štegen posle odbranjenog penala: Pokazao sam kvalitet

Golman Barselone Mark-Andre Ter Štegen izjavio je da je odbranjenim penalom Marku Rojsu pokazao veliki kvalitet.

Nemački čuvar mreže, bivši rivala "milionera" - Borusije Menhengladbah, odbranio je udarac saigrača iz reprezentacije u 57. minutu i sačuvao Barselonu poraza na startu Lige šampiona.

"Ljudi znaju za šta sam sve sposoban. Imam poverenje u sebe i mogućnosti, protiv Borusije sam to dokazao. Mislim da je remi najpravedniji", rekao je Ter Štegen posle >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << utakmice, a prenosi nemački i španski mediji.

Ter Štegen se, bez obzira na sjajnu odbranu, našao pod lupom jer mnogi smatraju da je ranije izašao sa gol linije i tako skratio ugao Rojsu, pre odbrane.

Ipak, sudije nisu videle taj detalj...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.