Izvor: N1 televizija, 03.Feb.2021, 15:51

Tepić: Gradska uprava uvlači investitore u kriminal

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić pokazala je danas novinarima dokumente za koje je navela da dokazuju da je gradski sekretar za ozakonjenje objekata Nemanja Stajić falsifikovao dokumentaciju za izgradnju objekta u Baba Višnjinoj ulici na Vračaru. Ona je rekla da ima saznanja o više od 70 dokumenata koje je falsifikovao Stajić, da su brojni investitori u Beogradu „reketirani“ i da ih Gradska uprava uvlači u kriminal.

Nastavak na N1 televizija...






Povezane vesti

Tepić: Gradski sekretar Stajić reketira investitore

Izvor: NoviMagazin.rs, 03.Feb.2021

Potpredsednica Stranke slobode i pravde (SSP) Marinika Tepić iznela je danas tvrdnje da je sekretar za ozakonjenje nelegalnih objekata u Beogradu Nemanja Stajić falsifikovanjem dokumenata ozakonio namanje 70 objekata u glavnom gradu, čime su, kako smatra, investitori "uvučeni u kriminal" a onda i...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta N1 televizija. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta N1 televizija. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.