Izvor: Nezavisne Novine, 20.Avg.2016, 17:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teodosić: Igramo svoju igru i protiv Amerikanaca

Kapiten košarkaša Srbije Miloš Teodosić rekao je da nije vjerovao da njegova ekipa može da igra toliko dobro kao protiv Australije.

Teodosić je dodao da će se Srbija truditi da pobijedi SAD i osvoji zlatnu olimpijsku medalju.

"Koliko god sam verovao u ovu ekipu, nisam verovao da možemo ovako dobro da igramo. Pokazali smo karakter i ono o čemu smo pričali svih ovih godina, da je timski duh nešto... Ne znam", rekao je Teodosić novinarima poslije utakmice. >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine <<

Srbija se plasirala u finale Olimpijskih igara u Rio de Žaneiru, pošto je ubjedljivo sa 87:61 pobijedila Australiju.

"Sjajna pobeda, izvanredna utakmica. Zaustaviti Australiju na 14 poena u poluvremenu je nestvarno. U prvoj smo primili 95 od njih", dodao je kapiten.

On je istakao da mu ne smeta što će se stvoriti euforija poslije velike pobjede.

"Zašto ne bi bilo euforije? Nije mala stvar igrati finale Olimpijskih igara. Pokazali smo da smo sjajni u timskim sportovima vaterpolu, odbojci. Ostaje žal što su košarkašice izgubile, ali ljudi u Srbiji treba da budu ponosni svakim učesnikom ovih Olimpijskih igara", rekao je Teodosić.

Po njegovoj ocjeni, biće jako teško u finalu protiv SAD.

"Igraćemo svoju igru i truditi se da damo sve na terenu i videćemo da li će to biti dovoljno za ogromnu senzaciju", rekao je Teodosić i dodao da se sjeća utakmica protiv SAD u finalu Olimpijskih igara u Atlanti 1996. godine, kao i velikog trijumfa na Svjetskom prvenstvu 2002.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.