Telo muškarca pronađeno u kući kod Ivanjice

Izvor: B92, 12.Jun.2023, 23:42

Telo muškarca pronađeno u kući kod Ivanjice

Ivanjica -- Danas je u porodičnoj kući u naselju Prilički kiseljak kod Ivanjice pronađeno telo četrdesetosmogodišnjeg Ivana B.

Pretpostavlja se da je muškarac izvršio samoubistvo, prenosi "Blic".

Kako se nezvanično saznaje, nesrećnog čoveka u kući je našao njegov prijatelj. "Prizor je bio strašan. Odmah su obavešteni nadležni organi, oni će valjda utvrditi kada je oduzeo sebi život jer je bio u kući sam od kada je ostao bez roditelja. Ko zna šta se >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << dogodilo, zbog čega je to uradi, pre koliko vremena… Stvarno velika tragedija, ja ne mogu da verujem da se ovo dogodilo", kazao je za "Blic" njegov prijatelj.

Prema pričama ljudi iz komšiluka Ivana nisu videli nekoliko dana. Nakon toga stigla je užasna vest da je ovaj nesrećni čovek, sebi prerezao vene.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.