Telo mladića izvučeno iz Dunava

Izvor: B92, 08.Maj.2015, 23:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Telo mladića izvučeno iz Dunava

Iz Dunava kod Grocke danas je oko 12.40 izvučeno telo maldića. Nađena su dokumenta koja ukazuju na to da je reč o nestalom Mihajlu Milojeviću.

Kako piše Blic, njega su ugledali članovi lokalnog nautičkog kluba, koji su odmah kontaktirali s Rečnom policijom i Hitnom pomoći. Ekipa Hitne pomoći iz Grocke mogla je na licu mesta samo da konstatuje smrt nesrećnog momka.

"Telo muškarca zatečeno je danas na 1034. kilometru Dunava u Grockoj. Telo je prevezeno na >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Institut za sudsku medicinu", potvrdili su Blicu u MUP.

List navodi da je na beživotnom telu su bile primetne rane na glavi, ali je zasad nemoguće reći da li su one nastale pre ili posle smrti.

Mihajlo Milojević je nestao 1. maja u Beogradu. Njegov brat Milovan apelovao je preko svog Fejsbuk profila da mu se pomogne u potrazi za bratom.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.