Telo je raskomadano, a lice unakaženo

Izvor: B92, 23.Okt.2018, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Telo je raskomadano, a lice unakaženo"

Telo ubijenog novinara Džamala Kašogija pronađeno je u bašti rezidencije saudijskog konzula u Istanbulu, tvrde neimenovani izvori "Skaj njuza".

Jedan od izvora "Skaj njuza" tvrdi da je Kašogijevo telo "raskomadano", a da mu je lice "unakaženo".

Ranije danas, predsednik Turske Redžep Tajip Erdogan izjavio je u obraćanju pred parlamentom da telo ubijenog novinara još nije pronađeno i zatražio je od Saudijske Arabije da otkrije gde se ono nalazi.

"Zašto >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << telo nekoga, za koga je zvanično potvrđeno da je ubijen, još uvek nije pronađeno?", rekao je u svom obraćanju Erdogan.

"Skaj njuz" podseća da za sada nema novih informacija o navodnom audio-snimku koji je u posedu turskih vlasti, a koji navodno dokazuje da je Kašogi mučen, ubijen, a da su mu potom odsečeni prsti, a telo raskomadano.

Telo Kašogija pronađeno je u bunaru na teritoriji rezidencije generalnog konzula Saudijske Arabije u Istanbulu, izjavio je ranije za Sputnjik lider turske partije Vatan Dogu Perinček.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

"Telo je raskomadano, a lice unakaženo"

Izvor: Vesti-online.com, 23.Okt.2018

Telo ubijenog novinara Džamala Kašogija pronađeno je u bašti rezidencije saudijskog konzula u Istanbulu, tvrde neimenovani izvori "Skaj njuza"...Jedan od izvora "Skaj njuza" tvrdi da je Kašogijevo telo "raskomadano", a da mu je lice "unakaženo"..."Zašto telo nekoga, za koga je zvanično potvrđeno...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.