Teleport, Kora, Sivi i Marienfeld na Vračar Rocks! festivalu

Izvor: Danas, 03.Maj.2012, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Teleport, Kora, Sivi i Marienfeld na Vračar Rocks! festivalu

U okviru festivala Vračar Rocks! večeras će na Božidarcu svirati bendovi Teleport, Kora, Sivi i Marienfeld. Bend Teleport nastao je krajem 2010. godine iz potrebe za drugačijim muzičkim izražavanjem članova bendova Eyesburn (Đura i Laza) i GoodEyeClosed (Boske) van svojih matičnih bendova. U početku je sve bilo zamišljeno kao projekat, ali kada su se bendu pridružile Beba i Alisa, umesto projekta Teleport postaje pravi bend. Teleport se trenutno nalazi u studiju gde završava postprodukciju svog debi albuma „Dobra dimenzija“.

Nastavak na Danas...






Povezane vesti

Vračar Rocks: Teleport, Kora, Sivi i Marienfeld

Izvor: DANuBeogradu.rs, 04.Maj.2012, 12:49

U petak, 4. maja od 20.00 u Božidarcu (Radoslava Grujića 3), biće održan još jedan koncert iz serijala 'Vračar Rocks!' na kome će nastupiti bendovi Teleport, Kora, Sivi i Marienfeld. Cena ulaznice je 200 dinara. Bend Teleport nastao je krajem 2010. godine zbog drugačijeg muzičkog izražavanja...

Nastavak na DANuBeogradu.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Danas. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Danas. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.