Tehnologija je značajno jeftinija

Izvor: Beta Video, 24.Apr.2018, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tehnologija je značajno jeftinija

BEOGRAD - Programski direktor RES fondacije Aleksandar Macura rekao je da se očekuje od Srbije da primeni druge podsticajne mere u odnosu na one koje je davala do sada a to je da se više naplaćuje kilovat sati sunčeve energije. ``Tehnologija je značajno jeftinija i ona je sada vrlo blizu da bude konkurentna, odnosno kada bi se izbacili podsticaji koje koristi tradicionalna energija bilo to ugalj ili gas , vrlo verovatno da bi proizvodnja električne energije iz sunca već sada bila konkurentna`` rekao je Macura.(CH2)

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...






Povezane vesti

Proizvodnja električne energije iz sunca konkurentna

Izvor: Beta Video, 24.Apr.2018

BEOGRAD - Programski direktor RES fondacije Aleksandar Macura rekao je na sajmu o bnovljivim izvorima energije ``RENEXPO Water and Energy`` , da je Srbija je osunčana više od nekih zemalja Evrope i da je u ovom trenutku proizvodnja električne energije iz sunca konkurentna u ekonomskom smislu, sa porizvodnjom...

Kliknite na sliku da bi video krenuo.

Realizovano uz pomoć www.beta-video.tv

Nastavak na Beta Video...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta Video. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta Video. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.