Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 07.Jul.2023, 15:05

Tehnički pregled moguć i za vozila bez katalizatora

Vozila koja su proizvedena sa katalizatorom i koja su prvi put registrovana u policiji Srbije do 5. jula 2021. godine ne smeju se koristiti bez katalizatora nakon 5. jula 2025. godine, rekao je Dragan Kolonić iz auto centra Tadić. "Novina je što su ubačeni ventilatori za izduvne gasove, a što se tiče katalizatora do 2025. godine ne moraju da se skidaju katalizatori, imamo obaveštenje od MUP-a, Uprava saobraćajne policije je to produžila", kazao je Kolonić.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

Tehnički pregled moguć i za vozila bez katalizatora

Izvor: VojvodinaUzivo.rs, 07.Jul.2023

SRBIJA – Vozila koja su proizvedena sa katalizatorom i koja su prvi put registrovana u policiji Srbije do 5. jula 2021. godine ne smeju se koristiti bez katalizatora nakon 5. jula 2025. godine, rekao je danas Dragan Kolonić iz auto centra Tadić. Novina je što su ubačeni ventilatori za izduvne gasove,...

Nastavak na VojvodinaUzivo.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.