Tasovac više nije na čelu Filharmonije

Izvor: Vesti-online.com, 19.Sep.2013, 23:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tasovac više nije na čelu Filharmonije

Vlada Srbije je razrešila ministra kulture i inormisanja Ivana Tasovca dužnosti direktora Beogradske filharmonije, koja je otvorila novu koncertnu sezonu. Tasovac kaže da je ponosan na sve što je uradio na čelu te kulturne ustanove. I svi mi smo!

"Bilo je ovo divnih i čarobnih 12 ipo godina koliko smo svi zajedno i s jedne i s druge strane bine gradili jednu divnu instituciju kao što je Beogradska filharmonija", rekao je Tasovac, koji je kao direktor prošle nedelje potpisao >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << dva dokumenta: ugovor za koncert Beogradske filharmonije u Karnegi holu u oktobru 2014. godine i ostavku na tu funkciju.

"Hvala vam svima, imaću sad tu veliku čast da vas slušam i dalje, sa ove strane bine", rekao je Tasovac.

Kolege iz Filharmonije Tasovcu su poručile da mu žele zdravlje, sreću i čelične živce, a znanje već ima, i da "u drugim institucijama kulture napravi nove filharmonije".

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.