Tamo gde je ograničenje 50 km/h vozio 164

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jun.2022, 18:09

Tamo gde je ograničenje 50 km/h vozio 164

Pripadnici Uprave saobraćajne policije u Beogradu isključili su danas iz saobraćaja dvojicu vozača koji su auto-putem kroz Beograd na teritoriji Voždovca vozili znatno brže od dozvoljenog, a jedan od njih i pod dejstvom alkohola.

Saobraćajni policajci zaustavili su noćas oko 2.20 časova četrdesetsedmogodišnjeg vozača, koji je upravljao putničkim vozilom "opel insignia" brzinom od 146,3 kilometra na čas na delu puta gde je ograničenje brzine 80 kilometara na čas. >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << Kontrolom je uočeno i da nema propisano postavljenu registarsku tablicu na zadnjoj strani vozila, a alkotestom je ustavljeno prisustvo 1,68 promila alkohola u njegovom organizmu.

Policija je, danas oko 14 časova, uređajem za merenje brzine, detektovala automobil "BMV", kojim je upravljao četrdesetdvogodišnji vozač, a koji je u roku od samo nekoliko minuta, u tri navrata znatno prekoračio brzinu kretanja od dozvoljene.

Prvo merenje je pokazalo da je na delu puta gde je zbog radova ograničenje brzine 50 kilometara na čas vozio 164,3 kilometra na čas. Na delu puta gde je ograničenje 100 kilometara na čas vozio je brzinom od 208,9 kilometara, a samo par minuta kasnije, na delu puta gde je ograničenje 80 vozio je 199,7 kilometara na čas.

Četrdesetsedmogodišnji vozač je zadržan u službenim prostorijama policije, a protiv obojice vozača biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Povezane vesti

PIJAN VOZIO SKORO 150 NA SAT Dva vozača isključena iz saobraćaja na teritoriji Voždovca, prekoračili brzinu ČAK TRI PUTA

Izvor: Blic, 29.Jun.2022

Dvojica vožača danas su isključeni iz saobraćaja, jer su vozili znatno brže od dozvoljenog na auto-putu na Voždovcu, a jedan od njih i pod dejstvom alkohola, saopštili su iz MUP-a.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.