Tamara, da li si ovako krenula u grad?

Izvor: Mondo, 06.Nov.2014, 15:44   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara, da li si ovako krenula u grad?

Manekenka Tamara Paunović prošetala je neke ekstravagantne komade garderobe, a od modnih dodataka imala je - bokserske rukavice!

Foto: promo H&M

Aleksander Vang (31), američki modni kreator i kreativni direktor Balensijage, kreirao je posebnu kolekciju za H&M. Kako se od njega i očekuje u pitanju su pretežno crni komadi odeće od pažljivo biranih funkcionalnih materijala, koji mogu da se nose tokom dana ili u teretani, ali i pri izlasku u noćni klub. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Kako je ova garderoba od četvrtka dostupna i u beogradskoj radnji, među ukupno 250 prodavnica širom sveta, manekenka Tamara Paunović se obukla u Vangove modele, za koje tvrdi da ako su sportski jednako dobro izgledaju u dnevnoj i večernjoj varijanti.

"Primer su kožne pantalone koje odlično idu uz štikle, ili torbe i sportski rančevi, koji kao apsolutni hit ove sezone mogu da se nose u mnogo različitih prilika", savetuje Tamara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.