Tamara Eklston otkriva grudi pred svima (FOTO)

Izvor: Nezavisne Novine, 24.Jul.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Eklston otkriva grudi pred svima (FOTO)

Kćerka Slavice Eklston i odnedavno mama male Sofije, postavila je na svoj Instagram fotografiju na kojoj doji kćerku u bikiniju.

Nasmijana mama time je dala podršku onima koji smatraju da je dojenje na javnom mjestu sasvim u redu.

Ovaj potez bogate nasljednice ne treba nikoga da čudi ako se sjetimo da je Tamara sa svojim suprugom u dokumentarcu “Sedam dana sa Tamarom i Džejem”, koji se prikazivao na televiziji “ITVBe” za dojenje rekla da joj je omiljena aktivnost, >> Pročitaj celu vest na sajtu Nezavisne Novine << a mlijeko nazvala “tečno zlato”.

"Mislila sam da ću je dojiti samo prva dva, tri mjeseca. Ali sada toliko uživam u tome, i mislim da je to odlično za nju, rekla je Tamara, koja svoju 16-mjesečnu kćerku Sofiju još uvijek doji i ne planira skoro da prestane.

Tamara je rekla da joj je kćerka potpuno promijenila prioritete i rijetko se odvaja od nje.

Tako je na svih 11 luksuznih putovanja na kojima je bila ove godine s njom bila i djevojčica. Porodica je dosad odmarala na Mykonosu u Grčkoj, na Bahamima, u Njujorku, na jezeru Como u Italiji, u Monte Karlu, a vjerovatno će otići i do Jadrana.

Tako smo imali prilike da vidimo kako Ducen Kros hrani svoje dijete, ali i Alisia Milano, Žizel Bundšen i mnoge druge.

Nastavak na Nezavisne Novine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Nezavisne Novine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Nezavisne Novine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.