Tamara Eklston: Tata je hteo da me tuži

Izvor: Blic, 16.Okt.2011, 18:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tamara Eklston: Tata je hteo da me tuži

Ćerka vlasnika" formule 1" , Bernija Eklstona, Tamara Eklston umalo nije završila na sudu, zbog zloupotrebe imena očeve kompanije. Tamara je pokrenula firmu proizvoda za kosu I htela je da ih nazove "Formula 1" ali joj otac nije dozvolio.

Ćerka bilionera Bernija Ekstona, Tamara želi da dokaže samostalnost, pa je tako osnovala brend proizvoda za kosu. Ipak, ona je smatrala da je dobro ime za te proizvode "Formula One" što se njenom ocu nije dopalo i želeo je da je tuži.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Prvobitno sam želela da nazovem proizvod "Formula One" ili "One Formula" jer postoji direktna povezanost mene i te firme, a i formula je nešto što se stavlja u kosu. Ipak kada me je tata pozvao da vidi kako napreduje posao, rekla sam mu za ideju i on mi je rekao da će me tužiti ako to uradim. - Sa čuđenjem je rekla Tamara Eklston .

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Berni Eklston zapretio tužbom ćerki zbog korišćenja imena Formula 1

Izvor: CrveniTepih.com, 16.Okt.2011

Tamara Eklston (26), ćerka vlasnika Formule 1, nije mogla ni da predpostavi da će joj tata Berni (80) zapretiti tužbom zbog toga što je nameravala da svoju liniju proizvoda nazove imenom koji je varijacija imena Formula 1. „Prva ideja je bila da liniju proizvoda nazovem Formula One ili One Formula,...

Nastavak na CrveniTepih.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.