Tajland: Oboren rekord najdužeg poljupca

Izvor: Blic, 15.Feb.2013, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tajland: Oboren rekord najdužeg poljupca

Drugi put u poslednje tri godine jedan bračni par sa Tajlanda postavio je novi rekord u dužini poljupca povodom Dana zaljubljenih – ovog puta ljubili su se neprekidno 58 časova, 35 minuta i 58 sekundi.

Ekači i Laksana Tiranarat iz Bangkoka pobedili su na današnjem takmičenju i, kako tvrde organizatori, postavili novi rekord, ali rezultat tek treba da potvrde predstavnici Ginisove knjige rekorda.

Isti ovaj par pobedio je na takmičenju 2011. godine i dobio nagradu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << od 3.300 dolara i dva dijamantska prstena.

Nadmetanje je počelo pre dva dana, a na početku je bilo devet parova. Učesnicima nije bilo dozvoljeno da sednu, odmore se ili odspavaju, a čak su i u tolaet morali da idu zajedno, sa spojenim usnama.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Tajland: Oboren rekord najdužeg poljupca

Izvor: Dzungla.org, 15.Feb.2013

Drugi put u poslednje tri godine jedan bračni par sa Tajlanda postavio je novi rekord u dužini poljupca povodom Dana zaljubljenih – ovog puta ljubili su se neprekidno 58 časova, 35 minuta i 58 sekundi.... Opširnije na Blic online

Nastavak na Dzungla.org...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.