Tadić blizu Barselone!

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 29.Jan.2020, 09:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić blizu Barselone!

Barselona traži zamenu za Luisa Suareza koji je završio sezonu zbog povrede. Prvi pik je bio Rodrigo iz Valensije, ali su pregovori, prema pisanju španskih medija propali.

Navodno, "slepi miševi" su tražili 60, Katalonci su nudili 40 miliona evra. S obzirom da se prelazni rok bliži kraju, ekspresno su pronašli novo rešenje.

Poznati italijanski novinar Đanluka Di Marcio tvrdi da je izbor pao na Dušana Tadića! Prema njegovim informacijama kontakt između srpskog igrača i Barse je već uspostavljen i njegovi agenti će danas doputovati u Španiju na nastavak pregovora.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.