Tadić: Ti koji kažu da idemo sa SNS rade za Vučića

Izvor: B92, 06.Mar.2016, 15:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ti koji kažu da idemo sa SNS rade za Vučića

Beograd -- Lider Socijaldemokratske stranke (SDS) Boris Tadić ponovio je da ta stranka neće ući u vladu sa Srpskom naprednom strankom.

Kako kaže, svi koji to govore rade za lidera naprednjaka Aleksandra Vučića.

On je novinarima pred početak sednice Glavnog odbora SDS-a rekao da ta stranka kreće u kampanju i da će tokom dana ili sutra završiti razgovore sa tradicionalnim partnerima i još nekim strankama sa kojima su ušli u pregovore.
>> Pročitaj celu vest na sajtu B92 <<
Tadić je istakao da su sa najboljom mogućnom namerom pregovarali sa drugim opozicionim strankama o formiranju zajedničke liste, ali da pregovori nisu prekinuti njihovom voljom.

"Tekstovi koji se pojavljuju naknadno o tome da smo Čedomir Jovanović i ja pretili da preuzmemo DS su lažni, koriste vlasti i to plasiraju režimski mediji”, rekao je Tadić.

Naveo je i da nije tačno da su se u pregovorima borili za lične pozicije, već za opšte principe.

"Svi koji kažu da smo to radili lažu, obmanjuju građane i rade u korist Vučića", naglasio je lider SDS.

Na pitanje šta je sa strankom Nenada Čanka, Tadić je rekao da se danas i sutra završavaju razgovori sa tom strankom i da će javnost biti obaveštena o svemu.

Prema njegovim rečima, u društvu vlada teška atmosfera, što dovodi do pada investicija i lošijeg nivoa života, a SDS će se boriti za "pobednički rezultat, a to je onaj kojim utiče na socijalne i političke tokove u Srbiji”.
Pogledaj vesti o: Boris Tadić,   Srpska Napredna Stranka

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.