Tadić: Ja sam podsticao na kupovinu Politike i Novosti

Izvor: Kurir, 30.Sep.2012, 02:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Ja sam podsticao na kupovinu Politike i Novosti

Lider DS dodao da ne poseduje nikakav medij i da svako treba da kaže ko poseduje

BEOGRAD - Predsednik DS Boris Tadić kaže da je podsticao "naše ljude" da kupe "Politiku" i "Novosti", smatrajući da je bolje da ti mediji budu u domaćem vlasništvu.

"Podsticao sam naše ljude da kupe Politiku i Novosti, jer kao i u slučaju banaka, bolje je da mediji budu u rukama domaćih nego stranih vlasnika", rekao je Tadić u intrevjuu za Radio "Fokus". On je dodao da ne poseduje nikakav medij i da svako treba da kaže ko poseduje.

Nastavak na Kurir...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Tadić podsticao na kupovinu "Politike" i "Novosti"

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 30.Sep.2012

BEOGRAD -..Predsednik DS Boris Tadić izjavio je danas da je podsticao "naše ljude" da kupe "Politiku" i "Novosti", smatrajući da je bolje da ti mediji budu u domaćem vlasništvu..."Podsticao sam naše ljude da kupe Politiku i Novosti, jer kao i u slučaju banaka, bolje je da mediji budu u rukama...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Tadić: Ja sam podsticao na kupovinu "Politike" i "Novosti"

Izvor: S media, 30.Sep.2012

Predsednik DS Boris Tadić izjavio je da je podsticao "naše ljude" da kupe "Politiku" i "Novosti", smatrajući da je bolje da ti mediji budu u domaćem vlasništvu..."Podsticao sam naše ljude da kupe "Politiku" i "Novosti", jer kao i u slučaju banaka, bolje je da mediji budu u rukama domaćih nego...

Nastavak na S media...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.