Izvor: 24sata, 07.Maj.2010, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: Niko nije jači od države

Tadić kaže da je Srbija lider u borbi protiv organizovanog kriminala u regionu i da pored iskušenja sa kojima se susreće, neće odustati od suprotstavljanja mafiji u Jugoistočnoj Evropi."Ono što Srbija radi je od presudne važnosti za budućnost naše dece. Pokazaćemo da niko nema veću moć od države", poručio je Tadić, na proslavi Dana Protivterorističke jedinice.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Tadić obećava obračun sa organizovanim kriminalom

Izvor: Radio Slobodna Evropa, 07.Maj.2010

Predsednik Srbije Boris Tadić rekao je da organizovani kriminal ima oblik mafije izuzetne moći ali da nema veću moć i snagu od države koja će se obračunati sa njim. Tadić kaže da je Srbija lider u borbi protiv organizovanog kriminala u regionu i da pored iskušenja sa kojima se susrijeće,...

Nastavak na Radio Slobodna Evropa...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.