Tadić: NDS važan faktor u novoj vladi

Izvor: Studio B, 09.Feb.2014, 19:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tadić: NDS važan faktor u novoj vladi

Konstitutivna sednica Nove demokratske stranke (NDS) održana je danas u Nišu, a njen lider Boris Tadić izrazio je uverenje da vlada Srbije neće moći da se posle izbora 16. marta napravi bez NDS.

"Ubeđen sam da ni jedna Vlada neće moći da se napravi bez ove liste. Mi smo jedina alternativa i ovoj vladi i ovoj opoziciji. To je suština naše politike", rekao je Tadić novinarima i istakao da očekuje pobedničke >> Pročitaj celu vest na sajtu Studio B << rezultate na izborima.   

Tadić je pozvao građane da izađu na izbore, jer, ako ne budu glasali, "daju prednost onim listama za koje nikada ne bi glasali".Rekao je i da se ne slaže ni s "belim listićima" jer "to je lažna demokratija". 

Tadić koji je nedavno napustio Demokratsku stranku (DS), rekao je da nije pristao da bude na listi DS jer se ne slaže s politikom onih koji predvode tu stranku. "Ne želim da budem na listi sa onima koji su obezbeđivali benificirane uslove tajkunskim kompanijama", rekao je bivši predsednik DS.   

Tadić je kazao da je najbolji razlog zašto ne želi da bude na listi DS taj što se "ne slaže sa cepanjem novina" što je prošle srede uradio predednik Nove stranke Zoran Živković, predizborni partner DS. "Cepanje novina vrlo brzo vodi ka cepanju knjiga. To je jedna kultura ponašanja s kojom ja nikada nisam imao veze, niti ću imati", rekao je Tadić.   

Na konstitutivnoj sednici NDS u niškom Narodnom pozorištu danas su bili nekadašnji članovi DS, SPO, G17 iz vise gradova juga Srbije.

Nastavak na Studio B...






Povezane vesti

Tadić: Nema Vlade bez NDS-a

Izvor: OkRadio.rs, 10.Feb.2014, 01:24

Boris Tadić lider Nove demokratske stranke uveren je da će se ta stranka naći u Vladi posle izbora. „Ubeđen sam da ni jedna Vlada neće moći da se napravi bez ove liste. Mi smo jedina alternativa i ovoj vladi i ovoj opoziciji. To je suština naše politike“, rekao je Tadić na Konstitutivnoj...

Nastavak na OkRadio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Studio B. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Studio B. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.